Bulldozer leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een bulldozer leasen voor je bedrijf?

Wil je een bulldozer aanschaffen? Dan hebben wij de beste lease-oplossing voor jou: lease nieuwe of gebruikte bulldozers bij Beequip.

Een nieuwe of gebruikte bulldozer aanschaffen is een grote investering. Door te kiezen voor leasen kun je deze kosten verspreiden op basis van een vast maandbedrag. Zo kun je financiële ruimte behouden om andere investeringen te doen. Het leasen van een bulldozer doe je bij Beequip omdat onze specialisten de grondverzetmachines kennen waar jij mee werkt. Dat zetten wij voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing voor jouw bedrijf.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Wat zijn de voordelen van een bulldozer leasen?

Je hebt waarschijnlijk al in gedachte of je een grote of kleine bulldozer wilt, of weet zelfs al het merk dat je graag zou willen. Wordt het een Caterpillar, Liebherr, of Komatsu bulldozer? Met de lease-oplossingen van Beequip is deze bulldozer dichterbij dan je denkt. Het leasen van een grondverzet machine is een flexibele oplossing, afgestemd op de groei van jouw onderneming.

In tegenstelling tot vele andere leasemaatschappijen en banken kun je bij Beequip zowel nieuwe als gebruikte bulldozers leasen. Wij zien dit juist als kans voor jouw onderneming, omdat jouw bedrijf kan blijven groeien. Er wordt niet gekeken naar jullie jaarcijfers, maar naar de waarde van het materieel. Wij voeren een taxatie uit op de bulldozer die jij op het oog hebt en stellen daarna een interessante lease-oplossing samen voor jouw bedrijf. Geheel op basis van jouw materieel. ​

Online leaseprijs berekenen voor jouw bulldozer

Ook kun je online alvast een lease berekening maken om een kijkje in de maandelijkse kosten te nemen. Hier kun je ook aangeven of je voor gebruikte of een nieuwe machines wilt gaan.

Geen bulldozer leasen, maar ander materieel leasen? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook een heftruck, hoogwerker of kraan leasen.

Klantverhaal

Coen Rameau

”Als startende ondernemer heeft Coen Rameau één recept voor succes: nooit nee zeggen. Nu hij via Beequip zijn wagenpark heeft uitgebreid met een gebruikte tweede schranklader op rupsen, kan hij meer klussen aannemen. Coen: “Dat maakt me veel flexibeler.”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Welke service biedt Beequip?

Grondverzet leasen bij Beequip is anders dan bij andere financiers omdat onze lease offerte niet gebaseerd is op jouw jaarcijfers maar op hoe en waar je de nieuwe of tweedehands bulldozer wilt inzetten en wat dit betekent voor de waarde ervan, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Bovendien kun je door onze snelle aanpak voor je het weet met die Caterpillar D6 of Komatsu D65 bulldozer werken.

Een bulldozer of grondschuiver leasen is bij Beequip dus zo geregeld. Je kunt van verschillende leasevormen profiteren, namelijk financial leaseoperational lease en sale- en lease back. Je kunt zelf bepalen welke leasevorm het beste bij jouw onderneming past. Naar welk type bulldozer je ook op zoek bent, wij bekijken graag de mogelijkheden voor je. Heb je vragen of wil je in gesprek over de opties voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.