Bulldozer leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een bulldozer leasen voor je bedrijf?

Wil je een bulldozer aanschaffen? Dan hebben wij de beste lease-oplossing voor jou: lease gebruikt of nieuw bij Beequip.

Wat Beequip onderscheidend maakt, is dat onze specialisten het materiaal kennen waar jij mee werkt. Dat zetten wij voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing voor jouw bedrijf. Onze lease offerte is gebaseerd op waar je de bulldozer wilt inzetten en wat dit betekent voor de waarde ervan, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Door onze snelle aanpak kun je voor je het weet met die Caterpillar D6 of Komatsu D65 bulldozer werken.

Onze expert

Rik van Hal

06 2837 6809 010 340 08 44

rik.vanhal@beequip.nl

Rik van Hal is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de agrarische sectorgrondverzet en heftrucks.

Wat zijn de voordelen van een bulldozer leasen?

Je hebt waarschijnlijk al in gedachte of je een grote of kleine bulldozer wilt, of weet zelfs al het merk dat je graag zou willen. Wordt het een Caterpillar, Komatsu, of Liebherr bulldozer? Met de lease-oplossingen van Beequip is deze bulldozer dichterbij dan je denkt. Het leasen van een grondverzet machine is een flexibele oplossing, afgestemd op de groei van jouw onderneming.

In tegenstelling tot vele andere leasemaatschappijen en banken kun je bij Beequip zowel nieuwe als gebruikte bulldozers leasen. Wij zien dit juist als kans voor jouw onderneming, omdat jouw bedrijf kan blijven groeien. Er wordt niet gekeken naar jullie jaarcijfers, maar naar de waarde van het materieel. Wij voeren een taxatie uit op de bulldozer en stellen daarna een interessante lease-oplossing samen voor jouw bedrijf. Geheel op basis van jouw materieel. ​

Wil je een tweedehands bulldozer of nieuwe bulldozer leasen? Dan doe je dat bij Beequip!

Klantverhaal

Coen Rameau

”Als startende ondernemer heeft Coen Rameau één recept voor succes: nooit nee zeggen. Nu hij via Beequip zijn wagenpark heeft uitgebreid met een gebruikte tweede schranklader op rupsen, kan hij meer klussen aannemen. Coen: “Dat maakt me veel flexibeler.”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Welke service biedt Beequip?

Een bouw– en grondverzetmachine leasen, zoals een bulldozer? Dan profiteer je bij Beequip van verschillende lease-oplossingen, namelijk financial lease, operational lease en sale- en lease backNaar welk type bulldozer je ook op zoek bent, wij bekijken graag de mogelijkheden voor je. Heb je vragen of wil je in gesprek over de opties voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Geen bulldozer leasen, maar ander materieel leasen? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook een mobiele graafmachine leasenheftruck leasen of bijvoorbeeld een hoogwerker of kraan.