Boormachine leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Boormachine leasen voor je bedrijf?

Een industriële boormachine kan een aanslag op de bedrijfskas zijn. Veel ondernemers wachten hierom met de aanschaf van nieuwe boormachines voor hun onderneming. Dat is zonde, want in de metaalindustrie is de concurrentie groot.

Wil je klanten aan je binden kun je juist het verschil maken door te innoveren. Hierom wordt een boormachine leasen in plaats van kopen steeds populairder. Met lease kun je nu die nieuwe of gebruikte boormachine aanschaffen en deze in termijnen betalen. Op deze manier houd je geld over om andere investeringen te doen of kun je meer financiële zekerheid behouden. Een boormachine leasen is daarom vaak een slimme keuze voor jouw onderneming.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Wat zijn de voordelen van een industriële boormachine leasen?

Leasen werkt zo: je betaalt een vaste maandprijs voor een vooraf afgesproken periode. Deze maandprijs wordt gebaseerd op de prijs van de boormachine en de looptijd van de lease. Door de lange levensduur van metaalbewerkingsmachines kun je voor een lage maandprijs met een kostbare machine aan de slag. Kies je voor financial lease, dan is aan het einde van de leaseperiode de boormachine volledig jouw eigendom.

Hoe snel kun je een nieuwe of gebruikte boormachine leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. Een gebruikte metaalbewerkingsmachine leasen vinden we vaak een goede oplossing. Het verlaagt de investering en een metaalbewerkingsmachine gaat tegenwoordig lang genoeg mee. ​Het is dus geen probleem om een gebruikte boormachine te leasen bij Beequip, dat moedigen we juist aan!

Waarom een boormachine leasen bij Beequip?

Bij Beequip is een lease zo geregeld. Omdat wij weten wat de waarde van de boormachine is, kunnen we nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines eenvoudig in een lease oplossing aanbieden. We baseren de lease op de waarde van de boormachine en zetten deze voorop in de financiering, niet jouw jaarcijfers van de afgelopen jaren. Dus ook als je wat minder goede jaren achter de rug hebt, of een starter bent, kun je bij Beequip terecht.

Boormachine leasen: wat zijn de lease-oplossingen?

Is een boormachine  leasen een wens van jouw onderneming? Dan is het belangrijk om te weten dat wij een aantal lease-oplossingen hebben.

Wat is financial lease?

Wil je graag een boormachine leasen en wil je dat de machine wel op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de boormachine bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachine wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van je boormachine. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen.

Wat is operational lease?

Wil je een boormachine leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan is operational leasen de beste keuze. Bij een operational lease huur je het metaalbewerkingsmaterieel namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de boormachine. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat je equipment bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Wat is sale & lease back?

Als je zelf al metaalbewerkingsmaterieel hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je (gebruikt) equipment tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt en je de machine kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachines, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Heb je geen standaard lease aanvraag voor jouw boormachine? Ga dan niet bij de pakken neer zitten! Neem contact met ons op en we gaan samen aan een oplossing werken. Wij denken graag met je mee.

Naast een boormachine helpen we je ook graag met de financiering van andere metaalbewerkingsmachines materieel. Zo kun je ook een draaibank leasen, freesbank leasen of een lasersnijmachine leasen bij ons. Maar ook voor ander zwaar materieel kun je bij ons terecht.