Equipment first: Bezoek aan Ritchie Bros

2 oktober 2017

"De eerste keer mee naar Moerdijk” is inmiddels een begrip in ons Beequip team. De kijkdagen bij Ritchie Bros. werden afgelopen week bezocht door onze nieuwe medewerkers

Beequip is de Nederlandse financieringspartner van Ritchie Bros. Ritchie Bros. houdt jaarlijks honderden grootschalige materieel veilingen over de hele wereld. Vijf keer per jaar is er een veiling in Moerdijk waar voornamelijk bouw- en transportmaterieel onder de hamer gaat. Tijdens de kijkdagen en de veilingen voorziet Beequip Nederlandse bieders van informatie over de financieringsmogelijkheden van gebruikt materieel.

EQUIPMENT FIRST

De kennis van gebruikt materieel is de grote kracht van Beequip. We vinden het daarnaast belangrijk dat iedereen die bij Beequip komt werken affiniteit heeft met zwaar materieel. De kijkdagen bij Ritchie Bros. zijn een mooie gelegenheid om het materieel van dichtbij te bekijken.

Bedankt Thijs voor het updaten van onze equipment kennis!

 

Werken bij Beequip?

Als groeiend bedrijf zoeken we regelmatig nieuwe collega’s. Is werken bij Beequip – een dynamische start-up omgeving waar geen dag hetzelfde is – iets voor jou? Join our team!

Meer weten over Beequip en wat we voor je kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.