7 tips om succesvol aan de slag te gaan met Beeport

12 september 2018

Bedacht, gemaakt, getest en nu écht live: onze Beeport ziet vandaag officieel het levenslicht. En daar zijn we best een beetje trots op! Beeport is de online aanvraagportal van Beequip waar je als broker of dealer/handelaar direct een leaseaanvraag kunt doen.

Hierbij delen we de 7 ultieme tips om direct succesvol aan de slag te gaan:

1: Direct aan tafel zakendoen met je klant. Door samen te kijken naar de mogelijkheden die Beequip biedt, kunnen jullie tot een passende offerte komen die je de klant meteen mee kunt geven.

2: Beeport biedt leaseoplossingen in voor energie, grondverzet, vrachtwagens, containers, bouwmachines, heftrucks, kranen, agrarisch, haven en scheepvaart.

3: Als broker kun je namens je klant de aanvraag snel indienen voor het leasen van zwaar materieel. Daarnaast heb je direct inzicht in de fee die van ons zal ontvangen én kun jij deze binnen de marge helemaal zelf instellen.

4: Ben jij juist een dealer of handelaar? Laat Beequip het werk voor je doen! Jij schiet in Beeport een aanvraag in en wij ontlasten je vervolgens van al het bijkomende werk.

5: In één oogopslag overzicht over al je acties om de gang te houden in je aanvragen via jouw persoonlijke dashboard in Beeport. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat er nog te doen is.

6: Digitaal, de allersnelste manier van ondertekenen voor je klant. Ouderwets toch, al dat papier printen, ondertekenen en weer inscannen? Door onze samenwerking met Signicat kunnen leaseovereenkomsten in Beeport digitaal worden ondertekend. Dit is niet alleen handig én veilig, maar ook nog eens heel snel.

7: Enthousiast geworden? Meld je aan om Beeport gebruiker te worden. Dat kan via deze link. Wij nemen contact met je op als we je aanvraag hebben ontvangen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!