binnenvaart

Grow your own way

Binnenvaart equipment financieren

BEEQUIP is als financierder o.a. actief in de maritieme sector. We leasen bijvoorbeeld containers, pontons, offshore equipment en ander maritiem equipment. Financiering van binnenvaartschepen is een logische vervolgstap. Daarom heeft BEEQUIP Gerard Gommers – oud-directeur binnenvaart Nedship Bank en Rabobank Shipping – aangehaakt als kennispartner.

Nederland is een waterland. Met onze verschillende (zee)havens en rivieren naar het achterland is onze maritieme sector groot.  Om dit uit te bouwen en onderhouden is geld nodig. De binnenvaart is een belangrijk onderdeel in de sector. De vraag naar financieringen voor schepen is daarom hoog. Dat financieren van schepen is een aparte tak van sport. Er zijn zoveel verschillende type schepen en gebruiksmogelijkheden dat er altijd maatwerk nodig is. BEEQUIP springt hier – als eigenzinnige leasemaatschappij – op in. Wij financieren altijd op basis van sector en materiaalkennis. Dat specialisme – waarin wij onderscheidend zijn – is precies wat de binnenvaart nodig heeft.

 

Binnenvaartschip financieren

Heeft jouw bedrijf één of meerdere binnenvaartschepen? Dan ben je vast bekend met de kosten van onderhoud en/of vervanging. BEEQUIP kan je helpen met een passende financiering. Ook als je een schip wil toevoegen aan je vloot is BEEQUIP jouw financieringspartner. Of het nu gaat om een containerschip financieren, een duwbak aankopen of een motorvrachtschip of motortankschip toevoegen aan je vloot, etc., alles is mogelijk. Zelfs speciaal-schepen zoals een autoschip of roll-on-roll-off kunnen wij in een passende scheepsfinanciering onderbrengen. BEEQUIP denkt met je mee. Wij kijken samen met jou welke financieringsoplossing het beste past.

 

Nieuw of gebruikt

BEEQUIP financiert niet alleen nieuwe schepen. Wij kijken ook naar de mogelijkheden die bestaande schepen bieden. Een goed onderhouden tweedehands schip is nog veel waard. Ze kan vaak nog jaren mee.  Met onze kennis kunnen wij ook voor gebruikte schepen de waarde bepalen. Hierdoor kunnen wij vaak een stapje verder dan andere financierders.

MEER WETEN OVER HET FINANCIEREN VAN BINNENVAARTSCHEPEN?

Neem contact op
Gerard Gommers

06 5320 2212

010 340 0844

gerard.gommers@beequip.nl