yilmaz heftrucks

Over Yilmaz Heftrucks

Bij YilmazHeftrucks kunt u uw eigen heftruck of palletwagen verkopen want wij als yilmaz heftruck doen niet alleen aan verkopen maar ook aan inkopen als onderhoud.

Met 10 jaar ervaring en een 2e pand met meer dan 100 heftrucks, stapelaars, palletwagens is Yilmazheftrucks een belangrijke speler in Vlaardingen van interne transportmiddelen tot aan externe krachtpatsers. Door de jaren heen is het familiebedrijf behoorlijk snel gegroeid met een 2e pand en heeft de naam Yilmazheftrucks ook ver buiten de regio een vertrouwde klanten kring gekregen.

Naast verkoop van nieuwe en gebruikte machines, kunt u bij YilmazHeftrucks ook terecht voor Reparaties, onderhoud en leasen. Dit alles tegen zeer scherpe tarieven. Het bedrijf staat garant voor snelle levering, klantvriendelijkheid en betrouwbare service.

Uit eigen voorraad worden heftrucks, reachtrucks, elektropallettrucks, pallettrucks, trekkarren, stapelaars geleverd, evenals vele andere interne transport toepassingen. Diesel, LPG en tegenwoordig zeer veel elektrisch met hefcapaciteiten van 800 tot 16.000 kg. en hefhoogtes tot 8.5 meter. Kortom, voor iedere werkplek wordt de juiste oplossing geboden.

Daar staat yilmazheftrucks mee bekend snelle service als goed kwaliteit van het werk die ze leveren aan hun klanten. daarnaast kunt u uw oude of kapotte heftrucks en andere soort apparaturen verkopen mits ze interesse in hebben.

Adres: George Stephensonweg 41, 3133 KJ, Vlaardingen
Website: www.yilmazheftrucks.nl/

Yilmaz Heftrucks x Beequip

Beequip werkt samen met Yilmaz Heftrucks. Wil je iets uit hun voorraad leasen om liquiditeit te behouden? Dan kun je bij Beequip terecht.