van gurp

Over Van Gurp

Begonnen als lokale hoefsmid in Wijhe, is G.J. van Gurp B.V. uitgegroeid tot het vertrouwde adres voor diverse machines in de industrie, landbouw en tuin- & park. Al jarenlang onderscheidt Van Gurp zich in het leveren van kwaliteit en klantspecifieke oplossingen.

Eind jaren ‘60 ontstond er een groeiende vraag in de landbouw en al snel werden de eerste tractoren en landbouwmachines verkocht. Deze authentieke machines werden voornamelijk verkocht aan lokale boeren. Met dank aan de boeren uit de omgeving kon Van Gurp zich in de jaren ’00 uitbreiden met een bouwmarkt. Ook creëerde Van Gurp in 2008 een toegevoegde waarde met haar verhuurafdeling. Hier kunt je hedendaags terecht voor een groot scala aan bouwmachines, hoogwerkers en landbouwmachines. Al deze aspecten maakt Van Gurp erg trots dat zij op wereldwijd niveau een ruim en divers aanbod kunnen bieden.

Onze visie is het vinden van dé perfecte machine die aansluit bij de wensen van de klant. Heb je een machine gevonden maar zou u graag een aanpassing willen? Dat is bij Van Gurp geen probleem! Onze specialisten beschikken namelijk over jarenlange ervaring en een uitgebreide expertise. Wij opereren in een klein team, maar met ons personeel streven wij ten alle tijden naar perfectie. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Van Gurp? Neem gerust contact met ons op, want de koffie staat altijd voor je klaar!

Adres: Boerhaar 9, 8131ST Wijhe
Website: www.van-gurp.nl/

Van Gurp x Beequip

Beequip werkt samen met Van Gurp. Wil je iets uit hun voorraad leasen om liquiditeit te behouden? Dan kun je bij Beequip terecht.