hemos

Over Hemos Machinebouw

Hemos Machinebouw is een veelzijdig machinebouwbedrijf gericht op het verbeteren van berm- en slootonderhoud. Met ruim een halve eeuw aan ervaring ontwerpt en bouwt het bedrijf innovatieve werktuigen, gieken en voertuigen voor uiteenlopende werkzaamheden en landschapselementen. Hemos Machinebouw doet zaken over de hele wereld en heeft daardoor uitgebreide kennis van de agrarische sector. Het brede product portfolio en de talrijke product opties sluiten aan op de specifieke omstandigheden en klantwensen van deze sector.

Hemos machines bieden uitkomst bij het onderhoud van bermen, taluds en watergangen. De diverse werktuigen voor slootreiniging, berm maaien, ontplanting en berm verlaging zorgen voor een net berm beeld en een bevorderde afwatering. Hemos biedt complete oplossingen die ook inzetbaar zijn op moeilijk begaanbare of bereikbare plaatsen langs de waterkant en snelweg. Afhankelijk van het terrein kan er gekozen worden voor diverse giekaanbouwen, zelfrijders en boten.

Adres: Paradijsweg 4, 7942 HB Meppel
Website: www.hemos.nl/

Hemos Machinebouw x Beequip

Beequip werkt samen met Hemos Machinebouw. Wil je iets uit hun voorraad leasen om liquiditeit te behouden? Dan kun je bij Beequip terecht.