engel trucks

Over Engel Trucks

Engel Trucks B.V. is een jonge, professionele en service gerichte handelsonderneming met meer dan 20 jaar praktijkervaraing in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfsvoertuigen. Wij doen zaken in meer dan 70 landen en kunnen dus gerust stellen dat wij ruime ervaring hebben in “Global Trading”

Engel Trucks B.V. is gevestigd in Meerkerk (A27 afslag 25) centraal gelegen in Nederland zodat snelle en makkelijke bereikbaarheid voor iedereen mogelijk is.

Engel Trucks B.V. is gespecialiseerd in de in-/verkoop van nieuwe en gebruikte vrachtwagens, opleggers en bestelbussen van alle merken, typen en bouwjaren en bediend hiermee vele tevreden klanten in binnen- en buitenland.

Engel Trucks B.V. biedt tevens mogelijkheden tot leasen van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens voor het gebruik binnen Nederland.

Engel Trucks B.V. heeft een eigen compleet ingerichte werkplaats waar uw voertuig gerepareerd, geserviced of opgebouwd kan worden.

Adres: Ambachtstraat 3, 4231 DP Meerkerk
Website: www.engeltrucks.com/

Engel Trucks x Beequip

Beequip werkt samen met Engel Trucks. Wil je iets uit hun voorraad leasen om liquiditeit te behouden? Dan kun je bij Beequip terecht.