BE combinatie leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

BE combinatie leasen voor je bedrijf?

Een BE combinatie kopen kan een flinke investering zijn. Met lease kun je een nieuwe of gebruikte BE combinatie aanschaffen en deze in termijnen betalen. Op deze manier houd je geld over om andere investeringen te doen of kun je meer financiële zekerheid behouden. Een BE combinatie leasen is daarom vaak een verstandige keuze voor jouw onderneming.

Onze expert

Mark Goris

010 8080749

mark.goris@beequip.nl

Mark Goris is Lease Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Waarom leasen in plaats van een BE combinatie kopen?

Leasen werkt zo: je betaalt een vaste maandprijs voor een vooraf afgesproken periode. Deze maandprijs wordt gebaseerd op de aanschafprijs van de BE combinatie en de looptijd van de lease.  Aan het einde van de leaseperiode kan de BE combinatie volledig jouw eigendom zijn, alleen betaal je met leasen in termijnen. Zo houd je meer financiële speelruimte over, en kun je tegelijkertijd ook andere investeringen blijven doen. Zo kan je bedrijf blijven groeien.

Hoe snel kun je een BE combinatie leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. Als alles soepel verloopt, kun jij binnen 72 uur al met je BE combinatie de weg op.

Nieuwe of gebruikte BE combinatie leasen?

De keuze voor een nieuwe of gebruikte BE combinatie is aan jou. Veel ondernemers denken dat gebruikt materieel geen optie is voor lease. Dit is een misvatting, we moedigen dit juist aan! Want een gebruikte BE combinatie leasen scheelt ontzettend in de maandlasten, en een jong gebruikte BE combinatie gaat vaak nog jaren mee.

Waarom een BE combinatie leasen bij Beequip?

Of je nou voor een Iveco BE combinatie of een Renault BE combinatie gaat. Beequip zorgt ervoor dat de financiering binnen no time is geregeld. Het maakt voor ons niet uit welk merk je kiest, of wat voor type BE combinatie jij op het oog hebt. Als je maar de BE combinatie aanschaft die het beste bij de wensen van jouw onderneming past. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze en geven je onafhankelijk advies.

Klantverhaal

Rebro Transport

“Alles was binnen 1 dag geregeld en zo hadden wij weer de liquide middelen om ons bedrijf te laten groeien.”

Lees hier het klantverhaal -->

BE combinatie leasen: wat zijn de leasevormen?

Welke leasevormen zijn er? Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van gebruikt of nieuw materieel is of je er voor kiest de BE combinatie wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het lease termijn volledig eigenaar van het transport wilt worden.

Financial lease

Een BE combinatie leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van het voertuig en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van het transportmiddel. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de BE combinatie.

Operational lease

Als je de BE combinatie juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je het transportmiddel van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van het voertuig worden. Wil je het wegtransport na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Sale & lease back

Heb je een aantal BE combinaties of ander wegtransport en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je jullie transportmiddelen tijdelijk aan Beequip zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je het transport gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Een BE combinatie leasen bij Beequip biedt veel mogelijkheden. Naar welke vorm van leasen je ook op zoek bent, wij helpen je graag verder. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag!

Wil je geen BE combinatie leasen, maar ander materieel? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook vrachtwagens leasenheftrucks leasen en trailers leasen.