AFVALVERWERKING MACHINE LEASEN

PERSCONTAINER OF SHOVEL NODIG?

Dat snappen we, want afvalverwerking is materieel intensief. Daarom denken we graag met je mee over de beste financieringsoplossing, natuurlijk eentje die goed bij jouw bedrijf past. Jouw materieel, de waarde ervan en jouw plannen zetten we hierbij voorop.

Bij Beequip gaan we niet eerst een studie maken van jouw bedrijfscijfers uit het verleden, want wij vinden juist jouw toekomstplannen veel belangrijker. Heb je een perscontainer, shovel, of misschien wel een FMA bulkliner nodig? Voor alle soorten afvalverwerking materieel kun je bij ons terecht. Tenminste, voor het leasen ervan. Het materieel mag jij gewoon zelf uitzoeken, zo hoort het toch?

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

PERSCONTAINER LEASEN

Ben je in de markt voor een perscontainer, dan zit je hier goed. Wil je een stationair of mobiele, dat maakt voor ons niet uit: wij vinden de beste financiering voor jouw plannen. De oplossing heeft vooral met de (rest)waarde van de perscontainer te maken. Zelfs als je meerdere perscontainers wil leasen om ze daarna te verhuren, hebben wij mogelijkheden voor je.

Heb je de perscontainer al in je bezit maar wil je kapitaal vrijmaken om te groeien? Denk dan eens aan Sale- en Leaseback. Wij kopen jouw materieel en jij leaset het van ons terug.

 

VUILNISWAGEN LEASEN VOOR AFVALVERWERKING?

Wil je een vuilniswagen of heb je een truck nodig met hefinstallatie voor afzetbakken? Wat je wensen ook zijn, bij Beequip zit je aan het goede adres voor een financiering van deze objecten. We maken graag een voorstel voor je, natuurlijk helemaal afgestemd op jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan eentje, maar ook aan het vervangen van een hele vloot. Bouw of verkoop je zelf afvalwagens? Dan is onze vendor lease oplossing interessant voor je.

 

GEBRUIKTE OF NIEUWE AFVAL MACHINE LEASEN

​Het leasen van een afvalverwerking machine is een flexibele oplossing, afgestemd op de groei van jouw onderneming. Zoek je gebruikt of nieuw recylcing materieel? Een afvalverwerking machine kan altijd en overal ter wereld.

Zoek je een machine die er niet bij staat, dat is geen probleem. Wij hebben of maken een oplossing om voor elke denkbare landbouwmachine leasen mogelijk te maken. Mogen wij je verbazen met onze aanpak? Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherpe lease offerte.

Klant verhaal

Milieuservice Hoeksche Waard

“Al tijdens het eerste gesprek merkten we dat Beequip 
een hele andere aanpak heeft dan traditionele financieringspartijen, waar banken met name kijken naar het verleden van een bedrijf, kijkt Beequip vooral naar de toekomst.”

Bekijk de pagina