Afvalverwerkingsmachine leasen?

Jij kiest, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Perscontainer of shredder kopen en in termijnen afbetalen?

Dat snappen we, want afvalverwerking is kapitaal intensief. Daarom denken we graag met je mee over de beste financieringsoplossing, natuurlijk eentje die goed bij jouw bedrijf past. Jouw materieel, de waarde ervan en jouw plannen zetten we hierbij voorop.

Bij Beequip werken we ‘equipment-first’, en zetten we de waarde van jouw shovel of perscontainer centraal in de lease-aanvraag. Wij kennen de sector en weten wat materieel waard is. Daarom is het leasen van gebruikt of nieuw materieel bij ons simpel, flexibel en snel geregeld.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Waarom leasen in plaats van een shredder huren of een perscontainer kopen?

Een perscontainer of shredder kopen is een flinke investering. Met leasen kun je in termijnen betalen om de aanslag op de bedrijfskas te beperken. Leasen werkt namelijk zo: je betaalt een vaste maandprijs voor een vooraf afgesproken periode. Deze maandprijs wordt gebaseerd op de prijs van de afvalverwerkingsmachine en de looptijd van de lease. Door de lange levensduur van dit materieel kun je voor een lage maandprijs met een kostbare machine aan de slag. Aan het einde van de leaseperiode kan de perscontainer, shredder of andere machine volledig jouw eigendom zijn. Leasen heeft dus meerdere voordelen ten opzicht van kopen of huren.

Waarom een afvalverwerkingsmachine leasen bij Beequip?

Bij Beequip is leasen simpel, flexibel en snel geregeld. Door kennis van de machines die jij aan wil schaffen, kunnen we eenvoudig de waarde ervan bepalen, en hierop de lease baseren. Hierdoor is een gebruikte afvalverwerkingsmachine leasen ook geen enkel probleem. Bovendien denken we graag met je mee, we snappen bijvoorbeeld dat je er vaak snel bij moet zijn wanneer je een gebruikte machine op het oog hebt. Daarom kan een lease bij ons binnen 72 uur geregeld zijn. Ook als je een starter bent, of wat minder goede jaren achter de rug hebt. Tegen een goed plan, zegen we namelijk zelden nee.

Hoe snel kun je een afvalverwerkingsmachine leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. Zo kun jij snel handelen wanneer je een perscontainer of een shredder kopen wil . En loop je geen mooie kansen mis.

Gebruikte of nieuwe shredder kopen?

De keuze voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte shredder, perscontainer. of andere afvalverwerkingsmachine is aan jou. Veel ondernemers denken dat gebruikte machines geen optie zijn voor lease. Dit is een misvatting, want bij Beequip moedigen we dit juist aan! Dit scheelt je namelijk ontzettend in de maandlasten terwijl het materieel nog uitstekend werk levert. Dit is voor jouw onderneming dus vaak de verstandigste keuze.

Vuilniswagen leasen voor afvalverwerking?

Wil je een vuilniswagen of heb je een truck nodig met hefinstallatie voor afzetbakken? Wat je wensen ook zijn, bij Beequip zit je aan het goede adres voor een financiering van deze objecten. We maken graag een voorstel voor je, natuurlijk helemaal afgestemd op jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan eentje, maar ook aan het vervangen van een hele vloot. Bouw of verkoop je zelf afvalwagens? Dan is onze vendor lease oplossing interessant voor je.

Klant verhaal

Milieuservice Hoeksche Waard

“Al tijdens het eerste gesprek merkten we dat Beequip 
een hele andere aanpak heeft dan traditionele financieringspartijen, waar banken met name kijken naar het verleden van een bedrijf, kijkt Beequip vooral naar de toekomst.”

Bekijk de pagina

Afvalverwerkingsmachine leasen: wat zijn de leasevormen?

Wat is financial lease?

Wil je graag een afvalverwerkingsmachine leasen en wil je dat de machine wel op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de lasersnijmachine bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de machine wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van je shovel, shredder of perscontainer. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen.

Wat is operational lease?

Wil je een afvalverwerkingsmachine leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan is operational leasen de beste keuze. Bij een operational lease huur je het materieel namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de machine. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat je equipment bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Wat is sale & lease back?

Als je zelf al afvalverwerkingsmaterieel hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je (gebruikt) equipment tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt en je de machine kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de machine(s), terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.