IJzer boven cijfers

Schakel Beequip in als financieringspartner

Maak een afspraak

Financieel adviseurs kennen de power van sale & lease back

Bent u financieel adviseur en actief voor MKB-klanten in de bouw, het grondverzet, agri, infra, logistiek of recycling? Schakel ons in voor het leasen van zwaar materieel en ontdek waarom wij zeggen 'ijzer boven cijfers'.

Wij begrijpen dat financiering snel en duidelijk geregeld moet zijn. Met korte reactietijden, heldere afspraken en een gemotiveerd team willen we uw klanten zo snel mogelijk helpen verder te groeien door middel van equipment lease oplossingen.

Samenwerken? Beequip biedt de volgende financieringsoplossingen:

Financieren bij Beequip is mogelijk vanaf een investering van €15.000,- zonder maximum. Voor sale & lease back geldt een minimum van €100.000,-. Gevestigde ondernemers maar ook starters zijn welkom bij Beequip voor het leasen van zowel gebruikt als nieuw materieel.

Experts in equipment financiering

Beequip financiert kranen, grondverzetmaterieel, bouwmachines, heftrucks, havenmaterieel, logistiek,
(woon/pers) containers, agrarisch materieel, recyclingmachines, steigermaterieel, damwanden, rijplaten, pontons, verpakkingsmachines en sorteerlijnen voor groente en fruit en sorteermachines voor pallets en metaalbewerkingsmachines.

Wat moet ik aanleveren voor sale & lease back?

Bij Beequip zeggen we: equipment first. Dat zijn niet alleen loze woorden, dat is ook echt waar we mee beginnen. Voor een sale & lease back hebben we allereerst een materieellijst nodig. Daarop staat de volgende informatie per machine: specificatie, soort machine, merk, type, bouwjaar, draaiuren. Op basis hiervan bepaalt Beequip de waarde van het materieel die we bereid zijn in de lease te brengen.

Om de leaseaanvraag verder in behandeling te nemen hebben we daarna nog aanvullende documenten nodig. Hiervoor hebben we de volgende checklist voor u gemaakt:

  • Definitieve jaarcijfers van de afgelopen 2 jaar en forecast van het huidige boekjaar;
  • Klantidentificatie zoals kopie paspoort;
  • Organigram van de lessee;
  • Vrijgave pandrecht;
  • Aankoopfactuur en betaalbewijs.

Een samenwerking gericht op lange termijn

“De samenwerking met Beequip is heel open en transparant. We gaan beiden voor een langdurige samenwerking, niet voor de korte deal. Zo helpen we het MKB groeien.” Aan het woord is Marco Kastelein, financieringsspecialist bij Auxilium. De samenwerking met Beequip begon met een financieringsvraagstuk voor een bedrijfsovername. Deze is inmiddels in een Sale & Financial Lease ondergebracht bij Beequip. Benieuwd hoe? Lees hier het hele verhaal. 

Beeport

Een portal voor al uw lease aanvragen

Houdt u graag zelf de touwtjes in handen bij het uitbrengen van een offerte? Laat ons dan een account voor u aanmaken in Beeport, onze online portal voor leaseaanvragen.

Zo ziet BEEPORT eruit

De voordelen:

  • Ideaal voor het leasen van agrarisch, haven- en energiematerieel, grondverzet, vrachtwagens, containers, bouwmachines, heftrucks, kranen en schepen.
  • Direct aan tafel zaken doen met uw klant: bekijk samen de opties die Beequip biedt en laat meteen een passende offerte achter.
  • Snelle aanvraag en direct inzicht in uw fee: stel uw honorering binnen de marge zelf in.
  • Persoonlijk dashboard voor overzicht van uw activiteiten.
  • Digitaal ondertekenen dankzij Signicat: veilig, handig en snel.

 

Download hier de whitepaper

“In 4 stappen kapitaal vrijmaken voor het MKB”

Bent u financieel adviseur en actief voor MKB-ondernemers in de bouw, het grondverzet, agri, infra, logistiek of recycling? Ontdek hoe
u succesvol liquiditeit vraagstukken oplost met onze whitepaper

Download whitepaper