Vlot kapitaal voor het MKB

Het Beequip partnerprogramma is er voor u
als financieel adviseur. Samen helpen we
het MKB groeien met passende financieringen
voor zwaar materieel.

Ik wil partner worden

Juist nu vragen ondernemers om snelle en daadkrachtige financiering. Beequip begrijpt dat. Daarom zijn we altijd open voor het MKB. Bijvoorbeeld voor sale & leaseback. Adviseurs waarderen die toegankelijkheid, korte reactietijden en heldere afspraken. Bij ons blijft gelden ‘ijzer boven cijfers’.

Wij begrijpen dat financiering snel en duidelijk geregeld moet zijn. Gevestigde ondernemers maar ook starters zijn welkom bij Beequip voor het leasen van zowel gebruikt als nieuw materieel.

Beequip biedt de volgende financieringsoplossingen:

 • Sale & lease back (kapitaal vrijmaken)
 • Financial lease
 • Operational lease
 • Financieren bij Beequip is mogelijk vanaf een investering van €15.000,- zonder maximum.
 • Voor sale & lease back geldt een minimum van €50.000,-.
 • Internationaal leasen van containers, kranen en terminal equipment vanaf €1.5 mio.

Partner worden? Zo werkt het

Hoe kan een ondernemer een liquiditeits vraagstuk invullen en waar moeten ze daarvoor zijn? De traditionele route naar de bank ligt voor de hand, maar in de prakrijk ondervinden ondernemers vaak vertraging of wordt de financieringsvraag niet volledig ingevuld. Werkt u als financieel adviseur voor MKB-ondernemers dan kent u dit onderwerp waarschijnlijk maar al te goed.

Sluit u net als inmiddels 1000 andere financieel advieurs door heel Nederland aan bij Beequip. Samen helpen we het MKB op lokaal niveau te doen waar ze goed in zijn: ondernemen. De leaseoplossingen van Beequip zijn simpel, flexibel en  snel. De machines, vaar- en voertuigen staan bij ons voorop in de financiering in plaats van de jaarcijfers van de onderneming. Deze aanpak noemen we: ijzer boven cijfers. Hierdoor kunnen we starters zonder cijfers helpen aan financiering, maar ook bestaande grote MKB-ondernemingen die wensen hebben voor specifieke asset financieringen waarbij snelheid noodzakelijk is.

Download hier de whitepaper

“In 4 stappen kapitaal vrijmaken voor het MKB”

Bent u financieel adviseur en actief voor MKB-ondernemers in de bouw, het grondverzet, agri, infra, logistiek of recycling? Ontdek hoe
u succesvol liquiditeit vraagstukken oplost met onze whitepaper

Download whitepaper

Beeport

Een portal voor al uw lease aanvragen

Houdt u graag zelf de touwtjes in handen bij het uitbrengen van een offerte? Laat ons dan een account voor u aanmaken in Beeport, onze online portal voor leaseaanvragen.

De voordelen:

 • Ideaal voor het leasen van agrarisch, haven- en energiematerieel, grondverzet, vrachtwagens, containers, bouwmachines, heftrucks, kranen en schepen.
 • Direct aan tafel zaken doen met uw klant: bekijk samen de opties die Beequip biedt en laat meteen een passende offerte achter.
 • Snelle aanvraag en direct inzicht in uw fee: stel uw honorering binnen de marge zelf in.
 • Persoonlijk dashboard voor overzicht van uw activiteiten.
 • Digitaal ondertekenen dankzij Signicat: veilig, handig en snel.

Beequip winnaar van Gouden FD Gazellen Award

Het commentaar van de FD Gazellen jury is om trots op te zijn: “De ondernemers zijn gedreven en tonen een heldere visie. Vermeldenswaardig is de manier waarop ze hebben ingespeeld op corona.”

Lees hier het hele verhaal.