IJzer boven cijfers

Schakel Beequip in als financieringspartner

Maak een afspraak

Bent u financieel adviseur en actief voor MKB-klanten in de bouw, het grondverzet, agri, infra, logistiek of recycling? Schakel ons in voor het leasen van zwaar materieel en ontdek waarom wij zeggen 'ijzer boven cijfers'.

Samenwerken met Beequip als adviseur?

U kunt bij ons terecht voor:

Nieuwe en gebruikte objecten, voor starters en gevestigde ondernemingen: wij staan ervoor open.

Experts in equipment financiering

Beequip financiert kranen, grondverzetmaterieel, bouwmachines, heftrucks, havenmaterieel, logistiek,
(woon/pers) containers, agrarisch materieel, recyclingmachines, steigermaterieel, damwanden, rijplaten, pontons, verpakkingsmachines en sorteerlijnen voor groente en fruit en sorteermachines voor pallets en metaalbewerkingsmachines.

Simpel en snel lease aanvragen als adviseur

Beequip maakt leasen simpel, flexibel en snel. We hanteren een minimum van 15.000 euro aan financiering zonder maximum. Interesse? Onze expert Eva bekijkt graag hoe we u en uw klanten kunnen helpen.

15 trucks, drie tot zeven jaar oud

Stel, uw klant heeft een transportbedrijf in het MKB-segment. De 15 trucks zijn tussen de drie en zeven jaar oud en ze hebben verschillende soorten trailers. Deze klant wil verder groeien en heeft daar kapitaal voor nodig. Maar… via de traditionele kanalen schiet het niet op. U bent bereid te helpen en wilt het materieel aankopen, om het vervolgens aan datzelfde bedrijf terug te leveren in een financial lease. Kijk, dat is precies het soort vragen waar wij blij van worden.

Beeport

Een portal voor al uw lease aanvragen

Houdt u graag zelf de touwtjes in handen bij het uitbrengen van een offerte? Laat ons dan een account voor u aanmaken in Beeport, onze online portal voor leaseaanvragen.

Zo ziet BEEPORT eruit

De voordelen:

  • Ideaal voor het leasen van agrarisch, haven- en energiematerieel, grondverzet, vrachtwagens, containers, bouwmachines, heftrucks, kranen en schepen.
  • Direct aan tafel zaken doen met uw klant: bekijk samen de opties die Beequip biedt en laat meteen een passende offerte achter.
  • Snelle aanvraag en direct inzicht in uw fee: stel uw honorering binnen de marge zelf in.
  • Persoonlijk dashboard voor overzicht van uw activiteiten.
  • Digitaal ondertekenen dankzij Signicat: veilig, handig en snel.

IJzer boven cijfers bij aanvragen financiering

Klop gerust aan voor een eenvoudige juridische structuur met 1 lessee of een objectwissel zonder contractbreuk. Maar u moet niet raar opkijken als wij eerst het materieel beoordelen en pas daarna de jaarcijfers. Wij komen zelf uit de wereld van het equipment en daarom klopt ons hart net wat sneller van het ijzer dan van de cijfers. 

Onze expert

Eva Herrenauw

Program Manager Broker Partners
06 280 33 950 010 340 0844

eva.herrenauw@beequip.nl

“Misschien klopt u voor financiering automatisch aan bij de banken. Maar bij Beequip weten we wat equipment waard is en denken we graag verder. Gaat het om gebruikt materieel? Is uw klant een starter? Is een sale & lease back een passende optie? Een financiering is een maatkostuum. Tegen een goed idee zeg ik vrijwel nooit nee – en ik laat niemand onnodig wachten.”