Aanhanger leasen

Jij kiest, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Aanhanger leasen voor je bedrijf?

Een aanhanger leasen heeft meerdere voordelen ten opzichte van kopen of huren. Met leasen betaal je namelijk in maandelijkse leasetermijnen, waardoor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte aanhanger geen grote aanslag op de bedrijfskas is. Bovendien is leasen een stuk voordeliger dan huren als je de aanhanger vaak gebruikt.

Een nieuwe of gebruikte aanhanger leasen is bij Beequip zo geregeld. Ook als je een starter bent of wat minder goede jaren achter de rug hebt. Wij zetten namelijk het materieel voorop in de financiering, niet jouw jaarcijfers van de afgelopen jaren. Hierdoor is er meer mogelijk.

Onze expert

Mark Goris

010-8080749

mark.goris@beequip.nl

Mark Goris is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Gebruikte aanhanger leasen

Een aanhanger leasen kan een flinke investering zijn. Hierom kiezen veel ondernemers ervoor het om een tweedehands aanhanger te leasen. Een gebruikte aanhangwagen is namelijk een stuk goedkoper dan een nieuw model omdat hier de ‘kop’ al af is. Dit scheelt vanzelfsprekend ook weer in de maandlasten.

Bij Beequip begrijpen we het ondernemerschap en moedigen we een gebruikte aanhangwagen lease dus juist aan. Maar mocht je voorkeur uitgaan naar het leasen van een nieuwe aanhanger. Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem.

Aanhanger lease als startende ondernemer?

Wij vinden dat een lease bijna altijd mogelijk moet zijn. Ook als je een starter bent, en nog geen jaarcijfers hebt van je onderneming. Dit is mogelijk door onze ‘equipment-first’ aanpak, waarbij we de lease baseren op de waarde van de aanhanger. Hierdoor is er meer mogelijk. Leasen zonder jaarcijfers is in veel gevallen dan dus geen probleem. Zo helpen we jouw onderneming een goede kickstart te maken.

Leaseprijs aanhangwagen berekenen

Als je wil weten hoeveel je per maand gaat betalen voor de kipper aanhanger die je wil aanschaffen voor je bedrijf, kun je in onze leasecalculator eenvoudig de leaseprijs berekenen. Je kunt vervolgens je berekeningen opslaan in MijnBeequip. Zo kun je de verschillende berekeningen met elkaar vergelijken. Wil je liever de opties persoonlijk bespreken? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op via 010 340 08 44. We helpen je graag.

Lease prijzen voor aanhangwagen

De prijs van de aanhangwagen leasen is afhankelijk van verschillende factoren. Hiervoor kijken we namelijk naar het merk, de aanschafwaarde, en het bouwjaar van de aanhangwagen die jij wil laten financieren. Vervolgens kun je zelf je voorkeur aangeven voor de hoogte van de aanbetaling, slottermijn, en de looptijd. Zo ontvang je een financieringsvoorstel afgestemd op de wensen van jouw onderneming.

Kipper aanhanger leasen

Het maakt voor ons niet uit welk type aanhanger je wil leasen. Bij Beequip begrijpen we dat je als ondernemer in het wegtransport soms snel moet handelen. Daarom hebben we leasen simpel en snel gemaakt. Jij kiest wat je nodig hebt. en wij regelen de financiering. Bovendien hebben we verstand van de sector dus denken we graag met je mee, zodat je de best passende leaseoplossing vindt voor jouw onderneming.

Klant verhaal

MBH Transport

“Onze vaste leasemaatschappijen vonden het moeilijk om de benodigde vrachtwagens te financieren. We kwamen in contact met Mobility Centre Holland die na een uitgebreide analyse van ons bedrijf in samenwerking met Beequip de oplossing vond. Zij kwamen met een flexibele lease oplossing voor de volledige investering. Uiteindelijk heeft het getoonde vertrouwen en lef van beide partijen ons bedrijf verder helpen groeien.”

Bekijk het nieuwsbericht!

Aanhangwagen leasen: wat zijn de leasevormen?

Financial lease voor je aanhanger

Wil je graag een aanhangwagen leasen en wil je dat deze op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de aanhanger bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de aanhangwagen wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar.

Operational lease voor je aanhangwagen

Wil je een aanhangwagen leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan kun je het beste de aanhanger operational leasen. Bij een operational lease huur je de aanhangwagen namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat de aanhangwagen bij een operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Sale & lease back voor je transport

Als je zelf al meerdere aanhangwagens in bezit hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je wegtransport tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt. Terwijl je ondertussen het materieel gewoon kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Wij vinden dat een lease simpel, flexibel en snel geregeld moet zijn. Daarom kun je bij ons als binnen 72 uur met je nieuwe aanwinst de weg op. Equipment lease is ons vak, dus we helpen je graag aan de best passende financiering voor jouw onderneming.

Je kunt bij ons ook terecht voor equipment lease van ander wegtransport, zoals vrachtwagens leasen, oprijwagens leasen, of koelwagen leasen. Of neem een kijkje in een van onze 14 andere equipmentsectoren.